Instagram | Funzoo Toys

EN

Productie

Fun Zoo produceert pluche speelgoed, ook wel knuffels genoemd.


Het productieproces van zacht speelgoed


Prototyping

Het eerste proces is het prototype. Je moet een idee geven over wat je wilt dat het product wordt. Een teddybeer, een pop, een ander dier enz. Vervolgens moet je in detail treden met een tekening of foto van het eindproduct.

Onze ontwerpers nemen het dan over en tegen een kleine vergoeding wordt een voorbeeld prototype geproduceerd. Wijzigingen worden doorgevoerd tot u tevreden bent met het uiteindelijke ontwerp. Als het prototype er op de foto's goed uitziet, sturen we het monster naar je toe, zodat je een idee krijgt van het uiteindelijke ontwerp.

Als u vervolgens besluit om door te gaan met de productie van de steekproef vergoeding wordt het monster vergoeding wordt terugbetaald aan u als een krediet voor de productie. Als u besluit dat u niet klaar bent om verder te gaan dan is het monster nog steeds van u om te houden.

Productie

De productietijden kunnen ook verschillen naargelang de hoeveelheden en complexiteit van het speelgoed en de werklast in de fabriek. Wij kunnen u een nauwkeurige schatting geven zodra het monster klaar is. De typische productietijden zijn 30 - 45 dagen. Levering via het schip neemt natuurlijk veel meer tijd in beslag, terwijl luchtvracht doorgaans 2-10 dagen in beslag neemt.


Prijzen

De prijsstelling van elk stuk speelgoed verschilt per ontwerp, grootte en hoeveelheid. Ook de materiaalkosten variëren van tijd tot tijd. Onze offerte bevat de verwachte productiekosten en verzendkosten. Alle offertes zijn bij benadering. Alleen als het gaat om het verzenden van uw voltooide bestelling kunnen wij u een vaste offerte geven op basis van de werkelijk gemeten gewichten en het kubieke volume van de zending.
Instagram | Funzoo Toys

EN