Instagram | Funzoo Toys

EN

Waarom uw speelgoed via ons produceren?

Fun Zoo Toys (India) is een familiebedrijf en professioneel geleid bedrijf. De aandacht voor detail en de vriendelijke persoonlijke benadering van een familiebedrijf is uniek.


Ervaring en middelen

Wij hebben 40 jaar ervaring in de speelgoedindustrie. Wij zijn een van India's topfabrikanten van knuffels.
De processen in de speelgoedproductie, de lijst van taken die een project met zich meebrengt - materiaalkeuze, prototyping, markering, verpakking, testen, verzending, douane, en soms meer - is op zijn zachtst gezegd overweldigend. Als je het al eens eerder hebt meegemaakt, is de behandeling van het proces tijdrovend en vaak een hoofdpijn.
Wij hebben de kennis en de expertise om elk project van begin tot eind vlot te laten verlopen. Wij kunnen u begeleiden, zorgen voor het beenwerk en eventuele problemen oplossen.

Ontwerpexpertise

Onze ervaring met karakterontwerp, naaien, patronen, beeldhouwen, gieten, voegen en mechanismen en nog veel meer maken ons uniek gekwalificeerd om te helpen en te adviseren in het creatieproces van speelgoed.

Concurrerende prijzen

Wij zijn ons er terdege van bewust dat prijsverschillen van slechts een paar cent snel kunnen oplopen tot een bestelling van enkele duizenden stuks. Wij streven er altijd naar u een zo scherp mogelijke prijs te bieden zonder in te leveren op de kwaliteit van het productieproces. Onze kleine afmetingen en lage overheadkosten helpen ons de kosten laag te houden.

Minder stress

Het komt erop neer dat wij het productieproces voor u gemakkelijker maken, zodat u zich kunt richten op de andere aspecten van uw bedrijf of project.
Instagram | Funzoo Toys

EN