Instagram | Funzoo Toys

EN

Privacy Policy

WAT doen we met uw informatie?


Wanneer u contact met ons opneemt, als onderdeel van het gesprek, verzamelen wij de persoonlijke informatie die u ons geeft, zoals uw naam, adres en e-mailadres.

Wanneer u op de Fun Zoo website surft, ontvangen wij ook automatisch het internet protocol (IP) adres van uw computer om ons te voorzien van informatie die ons helpt om meer te weten te komen over uw browser en besturingssysteem.

E-mailmarketing (indien van toepassing): Met uw toestemming kunnen wij u e-mails sturen over onze winkel, nieuwe producten en andere updates.


CONSENT


Hoe krijg ik mijn toestemming?

Als wij om een secundaire reden om uw persoonlijke gegevens vragen, zoals marketing, zullen wij u ofwel rechtstreeks om uw uitdrukkelijke toestemming vragen, of u de gelegenheid geven om nee te zeggen.

Hoe kan ik mijn toestemming intrekken?

Als u zich na uw opt-in bedenkt, kunt u uw toestemming om contact met u op te nemen voor het verder verzamelen, gebruiken of openbaar maken van uw gegevens te allen tijde intrekken door contact met ons op te nemen via [email protected]


DISCLOSURE


Wij kunnen uw persoonlijke informatie openbaar maken als wij daartoe wettelijk verplicht zijn of als u onze Algemene Voorwaarden schendt.


THIRD-PARTY SERVICES


In het algemeen zullen de door ons ingeschakelde derde aanbieders uw gegevens alleen verzamelen, gebruiken en openbaar maken voor zover dat nodig is om de diensten die zij aan ons leveren te kunnen uitvoeren.

Zodra u onze website verlaat of wordt omgeleid naar een website of toepassing van een derde partij, bent u niet langer onderworpen aan dit privacybeleid of onze website's Servicevoorwaarden.


LINKS


Wanneer u op links op onze website klikt, kunnen zij u wegsturen van onze site. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de privacypraktijken van andere sites en moedigen u aan om hun privacyverklaringen te lezen.


SECURITY


Om uw persoonlijke informatie te beschermen, nemen we redelijke voorzorgsmaatregelen en volgen we de beste praktijken uit de sector om ervoor te zorgen dat deze niet op ongepaste wijze verloren gaat, misbruikt, benaderd, bekendgemaakt, gewijzigd of vernietigd wordt.


COOKIES


We gebruiken cookies om de ervaring op de site te verbeteren.


AGE OF CONSENT


Door deze site te gebruiken, verklaart u dat u ten minste de meerderjarigheidsleeftijd in uw staat of provincie van verblijf bent, of dat u de meerderjarigheidsleeftijd in uw staat of provincie van verblijf bent en dat u ons uw toestemming hebt gegeven om een van uw minderjarige personen ten laste toe te staan deze site te gebruiken.


CHANGES TO THE PRIVACY POLICY

.

Wij behouden ons het recht voor om dit privacybeleid te allen tijde te wijzigen, dus gelieve het regelmatig te herzien. Wijzigingen en verduidelijkingen zullen onmiddellijk van kracht worden op het moment dat ze op de website worden gepubliceerd.

Als we materiële wijzigingen aanbrengen in dit beleid, zullen we u hier informeren dat het is bijgewerkt, zodat u op de hoogte bent van welke informatie we verzamelen, hoe we het gebruiken en onder welke omstandigheden, indien van toepassing, we het gebruiken en/of openbaar maken.

Als onze winkel wordt overgenomen of gefuseerd met een ander bedrijf, kunnen uw gegevens worden overgedragen aan de nieuwe eigenaren, zodat we producten aan u kunnen blijven verkopen.
Instagram | Funzoo Toys

EN