Instagram | Funzoo Toys

EN

FAQ's


Hoe geeft u een prijsopgave ?

De eerste offerte is gebaseerd op de informatie die u ons geeft over uw speelgoed. Deze offertes zijn een benaderende benadering van de uiteindelijke offerte. Door de tijd die gemoeid is met de ontwikkeling van het prototype, de stijging van de grondstofkosten en de stijging van de verzendkosten kan de uiteindelijke offerte echter licht fluctueren ten opzichte van de oorspronkelijke offerte.

Hoe rekent u een prototype aan ?

Prototype vergoedingen kunnen variëren afhankelijk van de grootte van het speelgoed, de complexiteit van het ontwerp, de kosten van de productie en de verzendkosten. Typische kosten zijn tussen de 250 en 500 US$.

Kunt u meerdere monsters van een speelgoedontwerp maken, zodat ik uit iedereen kan kiezen?

Ja natuurlijk. De kosten zullen ook verminderen. Dus als je een teddybeer in 5 verschillende kleuren nodig hebt, dan is dat zeker te doen. De mate van reductie zal afhangen van het speelgoed en het aantal verschillende ontwerpen in kwestie.

Kunt u het prototypingproces uitleggen?

Zodra het ontwerp klaar is sturen wij u foto's vanuit meerdere hoeken. Vervolgens worden volgens uw commentaar de prototypes aangepast volgens uw wensen. Zodra uw definitieve goedkeuring komt beginnen we met de productie.

Kunt u mij een schatting geven van de tijd die ik nodig heb voor het eerste prototype?

Normaal gesproken duurt dit tussen de 10-15 werkdagen. Dit is afhankelijk van hoe druk we het hebben met eerdere opdrachten en de complexiteit van het ontwerp en de productie. Spoedbemonstering is altijd mogelijk;

Waar is uw fabriek?

Fun Zoo Toys is gelegen in de vervuilingsvrije sfeer van Greater Noida, zeer dicht bij de internationale luchthaven. Greater Noida is een nieuw ontwikkelde en goed georganiseerde industriële stad, gelegen nabij de grens van New Delhi, de hoofdstad van India.

Hoe lang duurt het produceren van een product?

Meestal is een product binnen 40 - 45 dagen klaar. De productietijden schommelen met de hoeveelheden en de complexiteit van het speelgoed; de werklast in de fabriek en de verzendtijd is ook een belangrijke factor in de tijdlijn.

Luchtvracht is natuurlijk sneller maar duurder. Verzending via de oceaan is de goedkopere optie.

Zijn spoedbestellingen mogelijk?

Ja. Zeker. Maar factoren zoals de bestaande werklast in de fabriek en de complexiteit van het ontwerp zullen in aanmerking worden genomen voordat we een spoedbestelling accepteren.

Is uw offerte inclusief verzendkosten, tarieven en douanekosten?

Normaal gesproken nemen we al deze kosten mee. In uitzonderlijke omstandigheden kunnen bepaalde zaken zoals wijzigingen in de wetgeving, wijzigingen in de verzendkosten, stijging van de grondstoffen etc. de offerte beïnvloeden. Uiteraard kunnen wij u alleen een offerte geven voor het speelgoed.

Hoe zit het met veiligheid en testen?

Wij zijn EN 71 compliant.

Ons hoofddoel is ervoor te zorgen dat speelgoed, in de handen van kinderen, geen schade of onnodige risico's veroorzaakt. Wat is dus een goed en veilig speelgoed? Wij zijn van mening dat als een stuk speelgoed bestand is tegen strenge veiligheidstests en voldoet aan de hoogste internationale normen, dan is het redelijk om het als veilig speelgoed te omschrijven.
Instagram | Funzoo Toys

EN