Instagram | Funzoo Toys

EN

Over ons

Fun Zoo Toys (India), opgericht in 1979, is een familiebedrijf dat professioneel wordt geleid en beheerd. Fun Zoo Toys is een van de toonaangevende fabrikanten en exporteurs van knuffels en woonartikelen.

Het is gelegen in de vervuilingsvrije sfeer van Greater Noida, zeer dicht bij de internationale luchthaven. Greater Noida is een nieuw ontwikkelde, goed georganiseerde industriële stad gelegen aan de grens van Delhi, de hoofdstad van India.

Al het speelgoed dat in het bedrijf wordt gemaakt is absoluut niet giftig, niet gevaarlijk volgens de internationale normen voor de binnenlandse markt. Aantrekkelijk en creatief speelgoed wordt gemaakt van katoenafval/polyesterweefsel en gevuld met polyesterstapelvezel (PSF). Het speelgoed is ook rijk aan kleur, ook de textuur en unieke ontwerpen hebben Fun Zoo Toys het favoriete merk van knuffels voor kinderen van alle leeftijden. De grote aandacht voor details en kwaliteit heeft het tot een van de meest succesvolle merken binnen de industrie gemaakt. Er wordt knuffels gemaakt na een nauwlettend toezicht. De kwaliteitsmaatstaf begint al bij de eerste fase van het ontwerpen. Fun Zoo Toys is zeer bijzonder wat betreft onze kwaliteit en zorgt ervoor dat ze voldoen aan de internationale standaard.
Instagram | Funzoo Toys

EN