Instagram | Funzoo Toys

EN

Waarom Funzoo voor speelgoed ?

Als u wilt kopen speelgoed groothandel van, maar weet niet hoe het te doen dan is de gemakkelijke manier is om contact op te nemen met Funzoo Toys.
Het kan uw tijd, geld en uw risico's te verminderen in speelgoed kopen.

Wat doet Funzoo voor u doen ?

Funzoo Toys zal een one-stop service aanbieden, inclusief:


Speelgoed Sourcing


Volg de bestelling van het speelgoed


Speelgoed verzamelen & QC


Verzending voor speelgoed regelen

Wij laten u zich concentreren op de marketing en besparen u al uw tijd op de inkoop & inkoop..
Hoe werkt Funzoo?

Het proces verloopt als volgt

• Sourcing
• Citaat
• Bestelling plaatsen
• Collectie & QC
• Verzending

Wat kan Funzoo nog meer doen ?

Een goede speelgoedproductbron is niet alleen dat, maar ook dat, een goed middel om alle processen te beheersen en problemen op te lossen voordat ze zich voordoen.


Regels en voorschriften

De eerste Europese regelgeving voor de veiligheid van speelgoed is meer dan 25 jaar geleden vastgesteld. De speelgoedindustrie was vanaf het begin betrokken bij de samenwerking met de autoriteiten en blijft ook nu nog volledig betrokken. Al het speelgoed dat in de Europese Unie wordt verkocht, ongeacht waar het wordt geproduceerd, moet voldoen aan de EU-wetgeving en -normen voor de veiligheid van speelgoed.

In 2011 is de laatste speelgoedveiligheidsrichtlijn in werking getreden. De richtlijn definieert de essentiële eisen waaraan speelgoed moet voldoen voordat het op de markt wordt gebracht. Dit omvat overwegingen zoals de fysieke en mechanische eigenschappen van het speelgoed, hun ontvlambaarheidspotentieel, hun elektrische eigenschappen en de chemische stoffen die bij de productie en de bouw worden gebruikt. Geharmoniseerde normen die door de Europese normalisatie-instellingen zijn ontwikkeld, beschrijven vervolgens de technologische specificaties die nodig zijn om ervoor te zorgen dat risico's worden vermeden.
Instagram | Funzoo Toys

EN